Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

THE REAL MEANING OF CHRISTMAS?




Εντάξει, το στόλισες το δέντρο, την έφαγες τη γαλοπούλα, πήρες τα δωράκια σου στους αγαπημένους σου, έκανες το κομμάτι σου στην πεθερά, με φωλίτσα τέσσερα τυριά και άγριο ρύζι με σως δαμάσκηνο...και τώρα που χαλάρωσες, και αρχίζει η απελπισία, που έρχεται ο καινούργιος χρόνος, και ακόμα να βρείς το νόημα της ζωής, δες my point of view, για το real meaning of christmas, μπας και ανακαλύψεις κάτι...και μετά πες το και σε μένα .Γιατί εγώ φιλενάδα, όσο πορεύομαι, μπερδέυομαι.




  • Μαρία Εκείνη που με την απλότητα της, και όντας στερημένη, προσέλκυσε το υπέρτατο ον, και εκεί που εκείνο, μανιασμένο, θορυβούσε ακατάπαυστα με αστραπές, μαλάκωσε, και ήρθε μέσα της.
  • Παλαιστίνη Είναι αυτό που παθαίνεις, όταν ξυπνάς μια μέρα, και λες, θα βρώ τί είναι αυτό που θέλω, και θα το κάνω, και τότε αρχίζει μέσα σου η μάχη του Δράμαλη.
  • Φάτνη Είναι, πως να σου το πω? Εκεί που δημιουργείς, το σπίτι της δημιουργίας, το δικό σου σπίτι της δημιουργίας
  • Χρυσός Ευημερία. Καμία σχέση με τον πρώτο αριθμό του πρωτοχρονιάτικου. Ευτυχία επειδή ο άντρας σου, έχει αυτό το μεγάλο ελάττωμα, που σου ξυπνάει τις αισθήσεις, τον εξυψώνει σε unique, και κάνει την κοινωνία να λυσσάει που εσείς ηδονίζεστε, ενώ εκείνη αυνανίζεται με δείκτη Χ και συχνότητα TOP.
  • Σμύρνα Η πίκρα του πνεύματος που κατανοεί. Που τους καταλαβαίνεις όλους, και δεν σε καταλαβαίνει κανένας....αχ, βρε παιδί μου!!!!!!!!!!!
  • Λιβάνι Η συναισθηματική μας φύση. Όταν ο κολλητός σου σε βρίζει που άργησες στο ρεβεγιόν, και κάνεις μόκο χωρίς κόπο, επειδή δεν θα ξεχάσεις ποτέ, που χώρισες Αύγουστο, και ακύρωσε τις διακοπές του, για να σου μεταφέρει τα χαρτοκιβώτια νουνού... όταν όλοι οι άλλοι μπλατσούριζαν στη Μύκονο.
  • Ηρώδης Οι αρνητικές δυνάμεις στο σώμα τις ανθρωπότητας, δηλαδή, κάθε είδους βλάκας. Αποφασίζει να σκοτώσει ένα βασιλιά απο τα γενοφάσκια του, και επειδή δεν ξέρει ποιος είναι, σκοτώνει όλα τα βρέφη, για να μπορεί να κοιμάται ήσυχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Γέννηση του Χριστού Αυτογνωσία, η ενότητα των πραγμάτων, που συνθέτουν την ανθρώπινη ύπαρξη. Διαλέγεις τρόπο ζωής, δουλειά και σύντροφο, όπως ακριβώς τους θες.


...Όμως φτάνει ένα βλέμμα στο μωρό που έφερες στον κόσμο για να τα κάνει όλα ασήμαντα.

Όλα αυτά είναι εφήμερα, άλλοι φοβούνται μήπως τα χάσουν, ωστόσο ο άντρας ο δικός σου νιώθει αγαλλίαση.

γιατί έχει εσένα, και το πλάσμα που έφερες στη γή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου