Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΖΗΤΕΙΤΑΙ FORTHNET, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ!




Βόλτα στο σύνταγμα με φίλη τριαντάρα για καφέ και κουβέντα. Εγώ σοκολάτα αρωματισμένη καραμέλα και εκείνη κόκκινο κρασί  Πόρτο, το οποίο, επί τη ευκαιρία, μην το συνδυάσεις, επουδενί, με ψάρι, αηδία. Gomenotalk! Έχει περιπέτειες  με ιντερνετικά βαρβάτα αρσενικά που σε ρίχνουν με ατάκες του στύλ, που μένεις, τί ύψος έχεις και, ενίοτε, τι νούμερο σουτιένα φοράς, τον κάνεις φίλο στο facebook, και μετά σπάς το κεφάλι σου, γιατί στο δαίμονα σε έκανε delete!
 Κι αν είσαι τυχερή φιλενάδα, και δεν σε αφαίρεσε, και σου μιλάει για κανά τρίμηνο, θα έχεις την τιμή να τον γνωρίσεις! Και αν το σύμπαν συνωμοτήσει, και είναι αρτιμελής, και οχι serial killer, και δεν είναι παντρεμένος, ούτε σε σχέση περίπλοκη (και πως να την ξεμπλέξει?), και ω τι κωλοφαρδία, έχει  όντως athletic body, δουλευει στο δημόσιο και διαπίστωσες οτι κάνει ολική αποτρίχωση, τότε φίλη ετοιμάσου να παντρευτείς. Ααααααααα δεν έχει είναι βαρετός, μένει με τη μάνα του, και με πήγε σε cafe με γιγαντοοθόνη, για να βλέπει και τον αγώνα. Πολλά ζητάς και θα βαρέσεις το κεφάλι σου..Παντρεψου τον. Βάλλε μπρος για δάνειο σπιτιού, τηλεόραση πλάσμα, ετοιμάσου για κυριακάτικες βόλτες στο the mall, και το νοικοκυριό σου, όλοκληρο απο το Cook Shop.


Aυτά είχα στο κεφάλι μου στην κατηφόρα της Ερμού στην επιστροφή, όταν έπεσα πάνω σε μουσικό στο μοναστηράκι, που έπαιζε τρομπέτα. Ένα αδέσποτο, δίπλα του,  μα την αγιά- Βαρβάρα, τραγουδούσε πάνω στη μουσική. Κlama sound απο τα σωθικά του, συγχρονισμένο με την ανάσα του μουζικάντη.  Μουσική και ανάπνοές και κλάμα και συγκίνηση και ησυχία και αργός ρυθμός. Έκπληξη! Δεν υπήρχε μεταξύ τους καμιά forthnet να τους συνδέσει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου